Set extensii pentru decorarea prăjiturilor - Delicasy

81,35 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU 1716-911
EAN 3831125003068
Cum te putem ajuta?

SKU
1716-911
EAN
3831125003068

Descriere

Delicasy - Setul perfect de extensii pentru decorarea prăjiturilor. Indiferent dacă sunteți un expert în arta decorării sau abia începeți, acest set de extensii va transforma prăjiturile dvs. în opere de artă unice! Cu Delicasy, puteți recrea aspectul deserturilor de la cele mai bune patiserii, direct în bucătăria dvs. personală.

Un set minunat pentru începători, Delicasy este ingenios și face ca chiar și cei mai puțin experimentați bucătari să poată crea decorațiuni creative pentru prăjituri și plăcinte. Setul este ușor de manevrat, oferind decorațiuni perfecte de diferite forme. Prin simpla stoarcere a cremei, puteți obține decorațiuni de forme perfecte și egale, care vor face ca deserturile dvs. să fie irezistibile.

Accesoriile sunt fabricate din oțel inoxidabil de înaltă calitate, sigure și netoxice, astfel încât setul Delicasy vă va servi mulți ani de acum încolo. Cu acest set, puteți câștiga reputația unui adevărat maestru cofetar, transformând deserturile în luxuriante opere de artă unice și creative. Îmbunătățiți-vă abilitățile de decorare a prăjiturilor și bucurați-vă de o experiență dulce îmbunătățită!

  • Setul include 6 extensii din oțel inoxidabil de înaltă calitate
  • Seringa decorativă ergonomică este ușor de manevrat și de curățat
  • Accesoriile sunt sigure și netoxice, astfel încât să puteți fi siguri că deserturile dvs. sunt sigure pentru consum
  • Setul este potrivit atât pentru experți în decorare, cât și pentru începători, oferind decorațiuni perfecte de diferite forme
  • Poate fi utilizat cu cremă de tort obișnuită sau cu alte arome de umplutură pentru a crea o varietate de decorațiuni
  • Setul este ideal pentru decorarea prăjiturilor, torturilor, plăcintelor și altor deserturi pentru a le transforma în opere de artă unice
  • Datorită calității înalte a materialelor, setul este durabil și poate fi folosit de mai multe ori în viitor.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Detalii

SKU
1716-911
EAN
3831125003068

Produse recomandate