Moplle - Un mop flexibil de lungime reglabilă pentru curățenie ușoară

99,90 RON 145,99 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU 2513-911
EAN 3831125003464
Cum te putem ajuta?

SKU
2513-911
EAN
3831125003464

Descriere

Dacă sunteți în căutarea unui mop eficient și ușor de utilizat, atunci Moplle este soluția perfectă pentru dumneavoastră. Acest mop cu lungime reglabilă este dotat cu un sistem flexibil și cu un cap rotativ care se poate ajusta la unghiul potrivit pentru o curățare mai ușoară și mai eficientă a podelelor.

Moplle este un mop extrem de versatil, ideal pentru utilizarea în case, birouri sau în alte locuri publice. Este conceput pentru a curăța podelele din lemn, gresie, marmură sau piatră, fără a le zgâria sau a le deteriora în vreun fel.

Cu o greutate ușoară și o lungime ajustabilă, Moplle este foarte confortabil de utilizat și poate fi manevrat cu ușurință. Capul rotativ al mopului face ca curățarea să fie mult mai eficientă, deoarece vă permite să ajungeți în colțuri și în alte zone greu accesibile.

Moplle este fabricat din materiale de înaltă calitate, ceea ce îl face extrem de durabil și rezistent la uzură și la coroziune. Mânerul ergonomic îmbrăcat în spumă este confortabil de utilizat și nu alunecă din mână.

În plus, Moplle vine cu două capete de mop din microfibră, care pot fi spălate și refolosite de mai multe ori, ceea ce face ca acest mop să fie o opțiune eco-friendly și economică.

În concluzie, dacă sunteți în căutarea unui mop de înaltă calitate, eficient și ușor de utilizat, atunci Moplle este alegerea perfectă. Cu lungimea reglabilă și sistemul flexibil, acest mop vă va oferi o curățare mai ușoară și mai eficientă a podelelor, fără a le deteriora sau a le zgâria.

Specificatii:

  • Mop flexibil cu lungime reglabilă, perfect pentru curățarea podelelor și a suprafețelor
  • Capăt flexibil, cu o mișcare ușoară, se poate ajusta la unghiuri diferite pentru curățare mai ușoară
  • Material durabil și ușor, cu un mâner confortabil și ergonomic pentru utilizare ușoară
  • Lavabil și reutilizabil, economisiți bani și reduceți deșeurile de unică folosință
  • Perfect pentru orice tip de podea și suprafață, inclusiv gresie, parchet, linoleum, marmură, ciment și multe altele
  • Disponibil în mai multe culori și dimensiuni, pentru a se potrivi nevoilor dvs. de curăța


Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Detalii

SKU
2513-911
EAN
3831125003464

Produse recomandate